Prvi maj

Kompanije industrije

Istorija,
PRVI MAJ može da se pohvali tradicijom dugom više od pola veka.
PRVI MAJ je osnovan 1956. godine u Čačku, zahvaljujući čačanskim povratnicima iz Nemačke koji započinju proizvodnju tutkala. Kombinovanjem tehnoloških dostignuća sa postignutim stepenom razvoja, fokusirani na rešavanje građevinskih problema u praksi, čine da PRVI MAJ bude idealan partner u građevinarstvu.
Hemijska industrija
Brojne kompanije industrije čine grupaciju – unutar koje održavaju međusobnu saradnju, koristeći pojedinačne veštine i rezultate zasebnih kompanija. Unutar grupacije hemijska industrija PRVIMAJ predstavlja Savremenu Tehnologiju Gradjenja - STG.
Savremena Tehnologija Gradjenja
Zašto PRVI MAJ ?

Veština i iskustvo tehničkog servisa, tim mladih ljudi koji je usmeren ka tehnološkom razvoju, stalno ulaganje u istraživanje i razvoj, čine da PRVI MAJ može ponuditi odgovarajuće rešenje na sve inženjerske, arhitektonske, projektantske zahteve u građevinarstvu, sa jedne strane, kao i rešavanje problema u građevinskoj praksi, sa druge strane PRVI MAJ nudi pažljivo odabran asortiman proizvoda tehničkih ciklusa (sistema) i usluga za sve učesnike u građevinarstvu.

Hidroizolacija i zaštita – POLICEM®
Fasadni sistemi – TERMOKAPUT®
Industrijski podovi – POLIMAG®
Tehnički ciklusi sanacije armiranog betona - POLIMAG®
Sistemi za postavljanje keramike – SIPRIKOL®


Osnovana 1964.godine,
PRVI MAJ fabrika stiropora proizvodi EPS (Ekspandirani Polistirol, Stiropor) visokog kvaliteta za termičku izolaciju, kao i proizvode na bazi EPS- a za najrazličitije upotrebe.

više detalja

Osnovana 1976.godine,
PRVI MAJ fabrika boja i fasada proizvodi sisteme visokog kvaliteta, cikluse boja, završnih dekorativnih maltera, namenjenih za zaštitu, obnavljanje, izolaciju i dekoraciju. PRVI MAJ je predvodnik Srpskog tržišta za sistem spoljne izolacije, TERMOKAPUT®

više detalja

Osnovana 1991.godine,
PRVI MAJ fabrika praškastih materijala proizvodi lepkove za građevinarstvo, osnovne maltere, fine maltere – glet mase i specijalne proizvode. Glavna odlika kompanije je visok kvalitet posebne proizvodne linije, potpuno automatizovane.

više detalja

Osnovana 1956.godine,
PRVI MAJ fabrika tečnih lepila, započela je proizvodnju hemijske industrije proizvodnjom tutkala. Fabrika proizvodi najpoznatiji lepak za parket na prostoru balkanskih republika.

više detalja

Osnovana 1990.godine,
PRVI MAJ fabrika proizvoda za tehnologiju betona i proizvodnja specijalnih betona proizvodi materijale koji su nastali kao rešenja problema na gradilištu. Poznavanjem građevinske hemije nastali su tehnički ciklusi (sistemi) koji produžavaju vrednost građevin.

više detalja